26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Yhdysvaltalainen Travis Scott Blockfesteillä elokuussa

Yhdysvaltalainen Travis Scott Blockfesteillä elokuussa

Tampereen Ratina -areenalla 17.-18.8. järjestettävän, pohjoismaiden suurimman hiphop -festivaalin, Blockfestin artistijulkistukset tuovat mukanaan ison liudan ulkomaalaisia artisteja.

Uusin suuri ulkomaan artistijulkistus on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja tuottaja Travis Scott. Travis Scott tuli tunnetuksi julkaistuaan hittikappaleen Antidote vuonna 2015. Viime vuonna hän julkaisi toisen hittisinglensä Goosebumbs ja tänä vuonna hänestä tuli isä Kylie Jennerin tyttärelle. Voidaan siis väittää Travisin ansioluettelon olevan tarpeeksi päätä huimaava Hidden Hillseille, jossa hän ja muut Kalifornian tähdet asustavat.

Yhdysvalloista Suomeen rantautuu myös nuoremman ikäluokan haippaamia Soundcloud -räppäreitä, kuten Gucci gang -singlellään suuren nousun saavuttanut Lil Pump ja tammikuussa Helsingin Circus -keikan loppuunmyynyt $uicideboy$. Blockfestin isojen ulkomaanartistien joukossa on myös Post Malone, Three 6 Mafiasta tuttu Juicy J, sekä viime vuonna Mumble Rap -mixtapensa dropannut Kanadalainen Belly.

Tarjontaan kuuluu myös paljon kotimaisia artisteja ja siinä näkyy selkeästi suomiräppäreiden into tehdä musiikkia yhdessä. Festareilla pääsee nimittäin nauttimaan uuden Pomo Sapiens ep:n julkaisseen Kuben ja Eevil Stöön, sekä Kuollut kulma albumin julkaisseen Julma H:n ja Sairas T:n yhteiskeikoista. Suomen Souncloud -räpin nousevat nimet Versace Henrik, sekä Mauno Gangin Musta Hanhi ja NCO aikovat myös esittää kolmen artistin yhteiskeikkansa.

Kattauksesta löytyy myös Suomen Spotify -listoille nousseen Tapa poika -albuminsa juuri julkaissut Pyhimys. Uuden albumin kolme julkaisukeikkaa myytiin loppuun. Modernit lyriikat ja tuotanto ovat selkeästi iskeneet kuuntelijoihin.

Koko artistikattauksen ja tietoa tapahtumasta löydät Blockfestin sivuilta.
Liput Blockeille myy Ticketmaster ja Tiketti.

Jutun on kirjoittanut Sara Saarelainen

Viidakkoveitsi-iskun kohteeksi joutunut Merkules tulee Suomeen

Viidakkoveitsi-iskun kohteeksi joutunut Merkules tulee Suomeen

Jontti & Shaka - Rata-äänite 10v saapuu pohjoiseen!

Jontti & Shaka - Rata-äänite 10v saapuu pohjoiseen!