26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Mikä ihmeen Katku? -tapahtuma kerää koko katukulttuurin saman katon alle

Mikä ihmeen Katku? -tapahtuma kerää koko katukulttuurin saman katon alle

Mikä ihmeen Katku? - Tulvamedia - etusivu.jpg

Oululainen katu- ja kaupunkikulttuuria kehittävä Katku ry järjestää maksuttoman Mikä ihmeen Katku? -tapahtuman lauantaina 13.10. Tukikohdalla, Oulun Välivainiossa. Ilmaistapahtumassa voi tutustua hip-hop -kulttuurin eri osa-alueisiin, kuten breakdanceen, graffititaiteeseen, räppäämiseen sekä levyjen soittoon.


Roope - Mikä ihmeen katku? - Tulvamedia 2.jpg

Katku ry:n Roope Sulkala toivottaa kaikenikäiset katukulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi ikärajattomaan, klo 16–20 järjestettävään päivätapahtumaan. Sulkalan mukaan ilmaistapahtuma toimii myös Katku ry:n ensimmäisenä virallisena jäsenrekrynä, ja luvassakin onkin paljon tietoa yhdistyksen tulevasta toiminnasta.

”Tarkoituksenamme on ennen kaikkea tuoda eri aloja yhteen ja tarjota mahdollisuuksia innokkaille tekijöille”, Sulkala täsmentää.


Riimittely haltuun rap-työpajalla

Mc Kajo perehdyttää riimittelystä kiinnostuneet räpin saloihin tapahtuman rap-työpajalla. Räpin SM-kilpailuissakin menestynyt räppäri kertoo, että luvassa on muun muassa riimittelyn, flow’n ja erilaisten kirjoitustyylien opettelua sekä rap-lyriikoiden purkamista ja tulkitsemista. Innokkaimmat voivat kokeilla räpätä porukassa rustaamiaan riimejä tai osallistua Kajon luotsaamaan freestyle saifferiin.

”Paljon on tullut näitä työpajoja vedettyä esimerkiksi nuokkareilla, yhdistyksillä ja kouluissa. Rap-työpajat ovat onnistuneet pääosin hyvin. Jos aktiiviset räppärit ovat sattuneet uupumaan, porukka on kuunnellut kuitenkin mielellään ja heittänyt minulle vaikka freestyle-aiheita”, Oulussa ensimmäistä kertaa työpajaa vetävä MC Kajo kertoo.


Ilta jatkuu räpin merkeissä

Klo 21 eteenpäin järjestettävässä K18-iltatapahtumassa Katku ry tarjoilee vielä täyslaidallisen suomalaista rap-kulttuuria. Eteläsuomalaisten vieraiden MC Kajon ja Scuren ohella lavalle nousevat myös oululaiset Mactopias ja Jiiaa, eli Oulu Soul Klik.

DJ-kulttuuria edustamassa ja menoa ylläpitämässä ovat myös DJ:t RobberyRob ja Hedugii.


Tutustu tapahtumaan tarkemmin Katku ry:n facebook-tapahtumasivuilla

#FUCKCANCER Charity Club -tapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria

#FUCKCANCER Charity Club -tapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria

Tulva ry muuttaa Toppilansaareen – Telakalle rakennetaan tiloja luovalle kulttuurille

Tulva ry muuttaa Toppilansaareen – Telakalle rakennetaan tiloja luovalle kulttuurille