26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Jontti & Shaka - Rata-äänite 10v saapuu pohjoiseen!

Jontti & Shaka - Rata-äänite 10v saapuu pohjoiseen!

Viime vuonna Oulussa erikoiskeikoilla nähtiin Avain ja Julma-Henri. Nyt suomiräpin klassikkolevyistä 10 vuotta täyttää Jontin & Shakan Rata-äänite. Miehet nähdään tulevana viikonloppuna Rovaniemellä ja Oulussa!

Jontin & Shakan vuonna 2007 julkaistu ”Rata-äänite" klassikkoalbumi täytti viime vuoden lopussa 10 vuotta! Levy piipahti aikanaan virallisella albumilistalla, ja single "Kolmatta linjaa" sinkkulistan Top10:ssä. Albumi vaikutti merkittävästi sittemmin massiivisiin mittasuhteisiin paisuneen musiikkilajin kehitykseen, ja voi perustellusti väittää, että levy oli olennainen tekijä taitavasti kirjoitetun rataräpin elinvoimaisuudessa alagenrenä. "Rata-äänite" myös sementoi Jontin & Shakan aseman kotimaisen puhelaulannan merkkihahmoina.

Viime vuoden lopussa startannut menestyksekäs Rata-äänite 10v. kiertue huipentui joulukuussa loppuunmyytyyn Helsingin Korjaamon keikkaan ja nyt suuren kysynnän myötä kiertueeseen on luvassa harvinaisia lisäkeikkoja, joista kaksi rantautuvat Rovaniemelle ja Ouluun! Luvassa legendaarinen Rata-äänite esitettynä kannesta kanteen. Rovaniemellä Jonttia & Shakaa lämppäämässä nähdään BISH GANG ja Oulussa lauteet lämmittelee vasta uuden levyn julkaissut JuhoWho.

Illan nostalgia-arvo 5/5 ja liput vain 10€ per tapahtuma!

Jontti & Shaka Rata-äänite 10v. lisäkeikat:
9.3. Grande, Cult-Klubi, Rovaniemi (fb-event)
10.3. Wäinö, Tulvaklubi, Oulu (fb-event)
6.4. Joensuun Teatteriravintola, Joensuu
4.5. GONG , Turku

Rovaniemellä järjestetään myös Rap-työpaja torstaina ja perjantaina, jossa ohjaajina toimivat pitkän linjan hiphop-muusikot Aleksi "DJ Logout" Lemola sekä Johannes "Jontti" Suominen. Lue lisää työpajasta tästä.

Yhdysvaltalainen Travis Scott Blockfesteillä elokuussa

Yhdysvaltalainen Travis Scott Blockfesteillä elokuussa

Rakkaudesta vapauteen -graffitinäyttely on läpileikkaus historiaan ja nykytilaan

Rakkaudesta vapauteen -graffitinäyttely on läpileikkaus historiaan ja nykytilaan