26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Henry K ja Olli PA kutsuvat kaikki mukaan uudelle musiikkivideolleen

Henry K ja Olli PA kutsuvat kaikki mukaan uudelle musiikkivideolleen

Pitkän linjan räp-artistit Olli PA ja Henry K kuvaavat uuden musiikkivideon Kaaoslavalla Oulussa.

Perusjätkät hiphopkollektiivista suureen suosioon noussut Henry K ja Suomessa laajasti vaikuttanut Olli PA lyöttäytyvät yhteen kuvaamaan musiikkivideota 11. Heinäkuuta Hollinhaan puistossa Oulussa. Musiikkivideo kuvataan avoimet ovet periaatteella, joten kaikki kannelle kykenevät ovat tervetulleita. Kyseessä on video räppäreiden uudelle yhteiselle kappaleelle nimeltään L.O.V.E.

Kuvaukset suoritetaan Heinäpään kaupunginosassa Hollinhaan puistossa Kaaoslavalla, mikä on oululaisen vapaan kaupunkikulttuurin tapahtumapaikka. Tapahtumapaikalle järjestetään grilli, jossa osallistujat voivat valmistaa evästä kuvauksiin. Kaaoslavan periaatteisiin kuuluu avoimuus ja siksi kaikki tapahtumat Kaaoslavalla ovat maksuttomia. Kaaoslavaa tuottaa 18-28 -vuotiaista työttömistä koostuva taidepaja Veeran Verstas

Henry K:n juuret räpin historiassa ovat mittaavat. Hän on aiemmin vaikuttanut Kultaleima kokoonpanossa, ollen mukana Oululaisen räp-kulttuurin syntymisessä. Myöhemmin Henry K julkaisi yhdessä Kelepon, Gettonautin ja heidän tuottajansa Mokomakin kanssa hittikappaleen Karjaa Karsinaan Perusjätkien Kotikutone -albumilta. Kappaleessa kuvataan perinteinen yksilön ja kapitalismin välinen ongelma, jossa suurempien tahojen vallan ja rahan tavoittelu ajaa ihmisen nurkkaan. Teema oli samaistuttava niin monelle suomalaiselle, että kappaleen musiikkivideo rikkoi nopeasti miljoonan katselukerran rajapyykin. 

Olli PA on tehnyt pitkää uraa räpin saralla Oulussa, mutta hänet on nähty myös muun muassa JXO:n 2016 vuosimallin Anthemissa, tuoden artistille näkyvyyttä ympäri maata. Myös Pyhimystä on kuultu muutamalla kappaleella Olli PA:n kanssa. Yksi näistä kappaleista on Pelihimo, mikä julkaistiin vuonna 2009 Teflon Brothersien ensimmäisellä albumilla.

Olli PA on vaikuttanut Funksons yhtyeessä jo yli kymmenen vuotta, sekä julkaissut paljon huomiota saavuttanutta soolomusiikkia. Esimerkiksi hänen kappaleensa Syke on yhä kuultavissa puistoissa kesää viettävien oululaisten matkakaiuttimista. Olli PA:n kiinnostavuutta lisää myös se, että hän oli mukana suomalaisen urbaanin musiikin keskeisimpiin lukeutuvan tuottajan, Sakke Aallon tuottajalevyllä. 

11.7. AIKATAULUT:
18.00 - DJ J-Honey
19.00 - Mactopias
20.00 - Olli PA
21.00 - Lopetus / Jatkot / Saunalautalle

Facebook tapahtuma pääset tästä

Ouluräpin klassikkokappale julkaistiin 5 vuotta sitten – kuunneltu yli 2 miljoonaa kertaa

Ouluräpin klassikkokappale julkaistiin 5 vuotta sitten – kuunneltu yli 2 miljoonaa kertaa

Överdog levy-yhtiölle uusi sainaus – uuden musiikkivideon julkaissut KSP

Överdog levy-yhtiölle uusi sainaus – uuden musiikkivideon julkaissut KSP