26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

#FUCKCANCER Charity Club -tapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria

#FUCKCANCER Charity Club -tapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria

#FUCKCANCER Charity Club -tapahtumalla tuetaan syöpään sairastuneita nuoria.jpg

Helsingissä On the Rocks -baarissa järjestetään 27. marraskuuta #FUCKCANCER Charity Club -hyväntekeväisyyskonsertti. Tapahtuman tuotot lahjoitetaan syöpäyhdistys Sylva ry:n valtakunnalliselle Fuck Cancer -kampanjalle, joka tukee ja rohkaisee nuoria syöpään sairastuneita yhteisön ja vertaiskokemusten kautta.

Hyväntekeväisyyskonsertin taustalla hääri joukko kansainvälisen liiketalouden opiskelijoita ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Idea aidosti merkityksellisestä hyväntekeväisyystapahtumasta syntyi viestintäkurssilla, kun opiskelijaryhmälle annettiin tehtäväksi toteuttaa vapaavalintainen projekti.

”Saimme itse valita, millaisen projektin toteutamme. Päädyimme pian jonkinlaisen live-show’n kannalle, jonka tuotot voisivat mennä hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteeksi harkitsimme ensin ajankohtaista Movember-kampanjaa, mutta Fuck Cancer -kampanja julistavine iskulauseineen tuntui herättävän ihmisissä enemmän halua auttaa”, opiskelija Annika Boman kertoo.

Hyvän asian puolesta lavalle nousevat rap-konkari Pianomies, kovassa nousukiidossa oleva Wil, ja lämmittelijät Kari Grande & Liimanäpit & Perros Locos sekä Chris Flow.

Voit lukea lisätietoa tapahtumasta tästä.


Tarinoita, tietoutta ja kokemuksia

Keskimäärin 700 nuorta aikuista, eli 18–35-vuotiasta sairastuu Suomessa syöpään vuosittain. Uusi ja pysäyttävä elämäntilanne voi terveyden ohella ravistella kaikkia elämänalueita toimeentulosta ihmissuhteisiin ja minäkuvaan.

Syöpää sairastavaa kuvaillaan usein rohkeaksi taistelijaksi, joka tahdonvoimallaan ja sitkeydellään selättää taudin. Fuck Cancer -kampanjan kokoamat henkilötarinat ja kokemukset edistävät tietoisuutta ja keskustelukulttuuria muistuttamalla, että jokaisella on oikeus näyttää oma hätänsä ja pelkonsa uteliaisuutta ja rohkeutta unohtamatta.


Hiljaiseloa viettänyt vaatebrändi MOAR® palaa katumuodin pelikentille

Hiljaiseloa viettänyt vaatebrändi MOAR® palaa katumuodin pelikentille

Mikä ihmeen Katku? -tapahtuma kerää koko katukulttuurin saman katon alle

Mikä ihmeen Katku? -tapahtuma kerää koko katukulttuurin saman katon alle