26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Aivovuoto sekä EP:n julkaisseet Are & Kriso saapuvat Ouluun vuoden viidennelle Tulvaklubille

Aivovuoto sekä EP:n julkaisseet Are & Kriso saapuvat Ouluun vuoden viidennelle Tulvaklubille

Lauantaina 17.3 on vuorossa vuoden viides Tulvaklubi. Wäinön lavalla nähdään Tupla-EP:n julkaisua juhlivien Aren & Krison lisäksi rovaniemeläinen Bish Gang ja Aivovuoto. DJ:n roolin illan aikana hoitaa DJ Robert Bandz. Sodankylästä lähtöisin oleva DJ-taituri pyörittelee levyjä Wäinössä myös perjantaina. 

Bish Gang ensimmäistä kertaa Lapin ulkopuolella

Kaikkia Wäinön lauteilla nähtäviä räppäreitä yhdistää ajankohtaisuus. Bish Gang julkaisi maaliskuun ensimmäisenä päivänä kappaleen Stunttei, jota on haipattu pitkin Lapin peräkyliä ja pitäjiä.

Nuoret miehet kävivät myös Lapin talvisesongin suurimmilla rap-festivaaleilla ja Rap Weekend Saariselän keikka olikin menestys. Viime viikonloppuna pohjoisen oma trap-poppoo otti haltuunsa Rovaniemellä järjestetyn Cult-klubin ja nyt vuorossa on Oulu.

"On hienoa päästä etelämpään keikaille ja meillä on energinen meno aina. Wäinöstä ollaan kuultu pelkkää hyvää ja on siistiä päästä sinne keikalle", sanoo Bish Gangin DJ ja tuottaja Mölli.

Aivovuoto nauttii suursuosiota Oulussa

Aivovuoto julkaisi uuden Aivan outo -singlensä tiistaina. Julkaisujen saralla Dötöx -levyn jälkeen hiljaiseloa viettänyt kolmikko julkaisi myös Vihaa karkkia -ep:n vinyylistä uusintapainoksen maaliskuun alussa. 

Aivovuoto on tähän mennessä esiintynyt Oulussa ainoastaan täysille katsomoille. Kaikki yhtyeen keikat ovat olleet tähän mennessä loppuunmyytyjä. Luultavasti lauantain Tulvaklubilla asiaan ei tule poikkeusta, vaan DonPoron maalaamat seinät pullistelevat liitoksistaan, kun ihmismassat huutavat kilpaa Aivo Wu.

Are & Kriso esittelevät hai-tekniikan ja uudet biisinsä

Illan päätähtiä ovat kuitenkin JKL Funk Daysin Are & Kriso. Jyväskyläläiset julkaisivat yhteisen tupla-EP:n maaliskuun alussa. 

”Päätettiin yhdistää meidän kuuntelijakunnat. Yhdessä ollaan keskikokoinen artisti”, Are kertoo.

14 kappaleen ja 5 skitin kokonaisuuden julkaisijana toimii Jodarokin pyörittämä Meiän Musiikki. Meiän Musiikki julkaisi myös Krison viimeisimmän soololevyn.

”Kriso kysyi Jodalta 10 kaljan jälkeen, että voisiko Meiän Musiikki julkaista Tupla-EP:n”, jyväskyläinen jatkaa.

Jodarok oli vain lakoniseen tyylinsä todennut: Joo.

Lopulta Promonauha/Aina valveilla -nimeä kantava tupla-ep julkaistiin c-kasettina, vinyylinä ja diginä. Kasetteja painettiin 100, vinyyleitä 300 ja molemmat painokset ovat jo loppumassa. 

”Meiltä saa levyjä lauantaina. Muuten niitä ei enää hirveästi olekaan jäljellä, Katin Tavarassa ja Äxässä ehkä muutama”

 Tupla-EP:n julkaisua juhlitaan myös Helsingin Mascotissa. 

”Lavalla tulee olemaan paljon liikettä. Meillä on semmonen hai-tekniikka, hyvä meininki ja uusia biisejä vedetään. Ollaan siis erityisen skarppina ja Kriso aikoo myös ajella viikset ennen keikkaa. Kannattaa tulla tarkistamaan, pitääkö väitteet paikkaansa,” Are lopettaa.

Tulvaklubi Are & Kriso Aivovuoto Bish Gang DJ Robert Bandz.jpg

TULVAKLUBI (Are & Kriso: Tupla-EP julkkarit)
LA 17.3. @ WÄINÖ, OULU
ENNAKKOT: 12,50€ (tiketti.fi/tulvaklubi)
LIPUT OVELTA: 15€

Aikataulut
22:00 - Ovet auki
23:00 - Bish Gang
00:00 - Aivovuoto
01:00 - Are & Kriso

Uransa lopettava räppäri Juno jäähyväiskeikalla Oulussa 6.4.

Uransa lopettava räppäri Juno jäähyväiskeikalla Oulussa 6.4.

Viidakkoveitsi-iskun kohteeksi joutunut Merkules tulee Suomeen

Viidakkoveitsi-iskun kohteeksi joutunut Merkules tulee Suomeen