26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Jere ja Häkä yhdistivät voimansa - kaksikolta EP tulossa

Jere ja Häkä yhdistivät voimansa - kaksikolta EP tulossa

JXO-trion tarina alkaa olla lopussa, ja sen jäsenet ovat jo suuntaamassa omien projektiensa kimppuun. Jo ennen JXO:ta soolouransa aloittanut, Helsingin Malminkartanosta kotoisin oleva Jere on lyönyt voimat yhteen joensuulaisen, Hursti & Häkkilä -duosta tutun Häkkilän a.k.a. Häkän kanssa. Parivaljakon ensimmäinen sinkku, Redi, julkaistiin 24.9. ja sen tuotannosta vastaa tamperelainen Dj Sweedy. Redi on ensimmäinen sinkkulohkaisu kaksikon tulevalta EP:ltä.

EP syntyi kuin vahingossa yhteisen studion myötävaikutuksella.

“Me jaetaan studio Häkkilän ja muutaman muun kanssa ja ollaan samaan aikaan oltu nauhoittamassa omia sooloja puolin ja toisin” Jere kertoo. “Siinä sivussa tuo Redi tuli valmiiksi ja samalla huomattiin, kuinka kivuttomasti biisi synty. Yksi biisi yhdessä illassa, seuraavalla viikolla jälleen uusi biisi, ja yhtäkkiä materiaalia olikin kokonaisen EP:n verran”, räppäri kuvailee yhteistyötä.

Räppäri paljastaa, että EP:llä vierailevat Stig Dogg, Mäklee sekä Frankie. Tarkempaa päivämäärää kaksikon EP:llä ei vielä ole, mutta marras-joulukuun aikana paljastunee kuulemma lisätietoa. Ainakin 24.10. voi merkitä kalenteriin, sillä silloin tippuu EP:n seuraava sinkku.

JXO lopettaa, mitä tapahtuu jatkossa?

Jere, Ode ja tuottaja-DJ Iisi-I muodostivat old-school -tyyliä ja uudempaakin rap-soundia yhdistelleen JXO:n, joka ilmoitti hajoamisestaan kesällä. Hyvää tahtia mainetta ja menestystä niittäneen kolmikon hajoaminen tapahtui sovussa. Kaikilla jäsenillä on omia, aikaa vieviä sooloprojekteja.

“Bändin sai lopettamaan yksinkertaisesti se, että tässä alkoi kasaantumaan biisejä muihin juttuihin, ja sitten kaikkia alkoi kiinnostamaan soolotuotanto. [Ode] on sooloa tehnyt jo kauan, mikä  on lähtenyt hyvin liikenteeseen. Hän haluaa panostaa siihen. Ile jatkaa biittien tuottamista uusien artistien kanssa. Minulla on Häkän kanssa tulossa EP, ja ensi vuoden puolella omaakin soolotuotantoa”, Jere avaa JXO:n lopettamispäätöstä.

Ode julkaisee uutta musiikkia hyvään tahtiin. Viimeisin kappale Ankkuri on julkaistu Monsp Recordsin kautta. JXO:lta tulee tänä vuonna vielä viimeinen julkaisu, josta ei ole sen enempää. JXO:n voi nähdä vielä kerran livenä Helsingin Virgin Oilissa joulukuussa.

Kuuntele Jeren & Häkän uusi single alhaalta.

Tulva ry muuttaa Toppilansaareen – Telakalle rakennetaan tiloja luovalle kulttuurille

Tulva ry muuttaa Toppilansaareen – Telakalle rakennetaan tiloja luovalle kulttuurille

TulvaTV:n haastattelussa pian uutta musiikkia julkaiseva Olli Antonio

TulvaTV:n haastattelussa pian uutta musiikkia julkaiseva Olli Antonio