26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Ysäriräppiä kaipaaville ilouutisia – Jenkkiräppäri Reks kesäkuussa Suomeen

Ysäriräppiä kaipaaville ilouutisia – Jenkkiräppäri Reks kesäkuussa Suomeen

Reks nähdään kesäkuussa Jyväskylässä, Oulussa, sekä Tampereella.

Yhdysvaltain Massachusettsista kotoisin oleva entinen B-boy, vuoden artisti -ehdokas ja voimakkaasti ysärivaikutteinen Reks, kiertää kesäkuussa lähes koko Suomen kolmessa päivässä. Tätä räppäriä nähdään näiden kolmen päivän aikana Suomen rap-pääkaupungeissa Jyväskylässä, Oulussa, sekä Tampereella. Reksin yhteistyökuvioihin lukeutuu monia maineikkaita artisteja kuten esimerkiksi DJ Premier, Styles P, Alchemist, Hi-Tek ja paljon muita.

Lawrence nimisessä kaupungissa kasvanut Reks jätti koulunsa kesken keskittyäkseen musiikkiinsa, kun Brick Records levy-yhtiö otti hänet suojiinsa. Reks julkaisi debyyttialbuminsa, Along Came the Chosen, jonka ansiosta hänet asetettiin ehdolle vuoden hiphopalbumi ja vuoden artisti -palkinnon saajaksi Boston Music Awards -tapahtumassa vuonna 2001.

Artistin viimeisin julkaisu on 2016 vuonna julkaistu The Greatest X -albumi. Tästä albumista tekee mielenkiintoisen hyvän musiikkisisällön lisäksi myös se, että teos on Reksin kymmenes studioalbumi ja siinä on huikea määrä vierailevia artisteja ja tuottajia. Levyllä vierailee muun muassa R.A the Rugged Man, Jared Evan ja Planet Asia. Tuottajiakin levyllä on vähintään tusinan verran. Tuottajakaartiin lukeutuvat esimerkiksi Large Professor, Statik Selektah, sekä Black Milk.

REKS (USA) - SUOMI TOUR:
7.6 Tampere, Yo-Talo (FB-Event)
8.6 Oulu, Wäinö (FB-Event)
9.6 Jyväskylä, Ravintola Myöhä (FB-Event)

Keikkatauolta palannut Oululainen yhtye pureutuu henkilökohtaisuuksiin - TulvaTV:n haastattelussa En Kiellä Enkä Myönnä

Keikkatauolta palannut Oululainen yhtye pureutuu henkilökohtaisuuksiin - TulvaTV:n haastattelussa En Kiellä Enkä Myönnä

Rata-äänitteen esittäminen vuosien jälkeen vaati sovitustyötä – TulvaTV:n haastattelussa Jontti & Shaka

Rata-äänitteen esittäminen vuosien jälkeen vaati sovitustyötä – TulvaTV:n haastattelussa Jontti & Shaka