26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Pyhimyksen Tapa poika- albumi vuoden puhutuin rap- julkaisu?

Pyhimyksen Tapa poika- albumi vuoden puhutuin rap- julkaisu?

jattilainen.jpg

Pyhimys julkaisee 23.2 uuden albumin.

Pyhimyksen uusi albumi Tapa poika julkaistaan 23.2. Radion lähettyvillä aikaa viettäneille tuttu kappale Kynnet kynnet oli ensimmäinen lohkaisu albumilta. Julkaisun myötä, Pyhimys lähtee myös koko maan kattavalle kiertueelle, joka päättyy jo nyt loppuunmyytyyn Tavastian keikkaan. 

Pyhimys avaa albumin sisältöä näin: ”Tapa poika albumin tekstisisältö alkoi muodostua sisäisistä dialogeista ja pohdinnoista. Olin epävarma hukassa oleva poikanen, joka haluaa tietää mitä hänen pitäisi tehdä. Musiikissa. Yhteiskunnassa. Elämässä. Olin myös oma adoptioisäni, joka rauhoitteli poikaa ja auttoi tätä näkemään kauemmas ja sitä kautta toteamaan hätäisen värisemisen turhanpäiväiseksi. Lopussa pojasta tuli isä.”

Pyhimyksen lämppärinä kiertueella nähdään F. Tämän Turkulaislähtöisen nuoren naisen musiikissa yhdistyy rap, laulu, sekä elektronisesta musiikista vaikutteita ottava tuotanto, jota on nimitetty myös elektroräpiksi.

Uuden albumin lisäksi, loppuunmyydystä Pettymys -albumista julkaistaan uusintapainokset cd:nä ja vinyylinä.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan Kynnet kynnet kappaleen.

Seitsenkertainen Grammyvoittaja Kendrick Lamar Suomeen

Seitsenkertainen Grammyvoittaja Kendrick Lamar Suomeen

”Teen vaan biisejä, joista ite tykkään, muulla ei oo mitään väliä” – Haastattelussa Tapani Kansalainen

”Teen vaan biisejä, joista ite tykkään, muulla ei oo mitään väliä” – Haastattelussa Tapani Kansalainen