26172892_1194289420707936_8753719656944451900_o-2.png

@tulvamedia
info (at) tulvamedia.fi

Tulva Live esittelee monipuolisesti kotimaisia urbaanin musiikin nimiä joka viikko

Tulva Live esittelee monipuolisesti kotimaisia urbaanin musiikin nimiä joka viikko

Oululaisen Tulva ry:n videosarjan yhtenä lähtökohtana on antaa huomiota myös pohjoisen artisteille.

Oulussa hiphop-tapahtumien järjestäjänä kunnostautunut Tulva ry on tehnyt uuden aluevaltauksen aloittamalla oman Tulva Live-sarjan. Konseptin ideana on julkaista vuoden mittaan 52 jaksoa, joissa esitellään vuorotellen etelän ja pohjoisen artisteja.
– Sain jo vuonna 2008 mieleeni idean, että joskus tulevaisuudessa olisi siistiä kuvata urbaanin musiikin artisteilta livevetoja niin, että artistit esittävät tuoreimmat biisinsä suoraan kameralle kuin yleisölle, Tulva ry:n Jere Rönkkömäki kertoo.

Visiosta muodostui todellisuutta viime vuonna, kun yhdistys vuokrasi itselleen 30 neliön tilat, joiden seinät FUM.FI:n haastattelussakin ollut DonPoro900 maalasi omaleimaisesti. Sarjassa nähtävät artistit kuvataan paikan päällä kuukausittain järjestettävien Tulvaklubi-iltojen yhteydessä. Tällä hetkellä purkkiin on saatu 25 jaksoa, ja alkuvuoden aikana kuvataan kaikki loput jaksot koko vuodeksi.

0